Shërbimet tona

Zgjidhni Albatros për një grup të plotë shërbimesh të transportit rrugor ndërkombëtar, ku besueshmëria, efikasiteti dhe kënaqësia e klientit janë parimet tona udhëzuese.

Transporti Rrugor Ndërkombëtar

Ne ofrojmë dërgesa të plota dhe të pjesshme, transport të shpejtë, transport të specializuar ADR, shërbime të kamionëve Frigo të kontrolluara nga temperatura dhe zgjidhje gjithëpërfshirëse logjistike dhe magazinimit.

Dërgesa të plota dhe parciale

Pavarësisht nëse keni një ngarkesë të plotë ose një dërgesë të pjesshme, shërbimet tona të transportit rrugor ndërkombëtar janë të përshtatura për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Transport ekspres

Dërgesat e ndjeshme ndaj kohës kërkojnë transport të shpejtë dhe të besueshëm. Ne angazhohemi t'i dorëzojmë mallrat tuaja menjëherë dhe në mënyrë të sigurt, duke përmbushur afatet tuaja të ngushta me saktësi.

Transport me ADR

Trajtimi i materialeve të rrezikshme kërkon njohuri dhe pajisje të specializuara. Albatros krenohet me ofrimin e zgjidhjeve të transportit ADR, duke siguruar lëvizjen e sigurt të mallrave të rrezikshme duke respektuar rreptësisht rregulloret e sigurisë.

Transport me kamion Frigo

Kamionët tanë frigoriferë ruajnë temperaturën e kërkuar, duke garantuar shpërndarjen e sigurt të artikujve që prishen.

Shërbime të logjistikes dhe maganzimit

Shërbime të plota logjistike dhe magazinimi. Zgjidhjet tona nga fundi në fund optimizojnë rrjedhën e mallrave tuaja, duke reduktuar kompleksitetin operacional.

Asistencë për dokumentacionet doganore

Ne sigurojmë që dërgesat tuaja të jenë në përputhje me të gjitha kërkesat rregullatore, duke lehtësuar tregtinë ndërkombëtare pa probleme.

Zgjidhje të shpejta, dërgesa të sigurta

Na kontaktoni për të marrë ofertën tuaj ekskluzive me Albatros. Transport pa probleme, i përshtatur vetëm për ju.

Merr ofertën tani dhe fillo bashkëpunimin me Ne!

Transport pa probleme, infrastrukturë e besueshme — rruga juaj drejt suksesit!