Mirë se vini në

Albatros Company

International Transport - Logistics & Spedition

Eksperiencë shumëvjeçare

Me një histori të provuar që nga viti 1995, Albatros sjell njohuri dhe përvojë të pashembullt për të siguruar suksesin e dërgesave tuaja, qofshin ato të plota apo të pjesshme.

Mbështetje doganore

Zgjidhjet tona të transportit garantojnë dërgimin e sigurt dhe në kohë të mallrave tuaja. Besoni në angazhimin tonë për saktësinë dhe sigurinë për çdo dërgesë.

Dërgesë e besueshme

Ekipi ynë me përvojë ofron ndihmë pa probleme për dokumentacionin doganor, duke siguruar zhdoganim të shpejtë dhe një proces të thjeshtë transporti.

Rreth Nesh

Krijimi i Suksesit në Logjistikë dhe Transport

Ndërtimi i besimit, ofrimi i përsosmërisë, që nga viti 1995

Mirësevini në Kompaninë Albatros, ku ekselenca takohet me inovacionin në botën e zgjidhjeve logjistike dhe infrastrukturës. Me një histori të pasur që daton që nga themelimi ynë në 1995, ne kemi evoluar në një partner të besuar për klientët që kërkojnë shërbime të besueshme dhe gjithëpërfshirëse.

Shërbimet tona

Zgjidhni Albatros për një grup të plotë shërbimesh të transportit rrugor ndërkombëtar, ku besueshmëria, efikasiteti dhe kënaqësia e klientit janë parimet tona udhëzuese.

Transporti Rrugor Ndërkombëtar

Ne ofrojmë dërgesa të plota dhe të pjesshme, transport të shpejtë, transport të specializuar ADR, shërbime të kamionëve Frigo të kontrolluara nga temperatura dhe zgjidhje gjithëpërfshirëse logjistike dhe magazinimit.

Dërgesa të plota dhe parciale

Pavarësisht nëse keni një ngarkesë të plotë ose një dërgesë të pjesshme, shërbimet tona të transportit rrugor ndërkombëtar janë të përshtatura për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Transport ekspres

Dërgesat e ndjeshme ndaj kohës kërkojnë transport të shpejtë dhe të besueshëm. Ne angazhohemi t'i dorëzojmë mallrat tuaja menjëherë dhe në mënyrë të sigurt, duke përmbushur afatet tuaja të ngushta me saktësi.

Transport me ADR

Trajtimi i materialeve të rrezikshme kërkon njohuri dhe pajisje të specializuara. Albatros krenohet me ofrimin e zgjidhjeve të transportit ADR, duke siguruar lëvizjen e sigurt të mallrave të rrezikshme duke respektuar rreptësisht rregulloret e sigurisë.

Transport me kamion Frigo

Kamionët tanë frigoriferë ruajnë temperaturën e kërkuar, duke garantuar shpërndarjen e sigurt të artikujve që prishen.

Shërbime të logjistikes dhe maganzimit

Shërbime të plota logjistike dhe magazinimi. Zgjidhjet tona nga fundi në fund optimizojnë rrjedhën e mallrave tuaja, duke reduktuar kompleksitetin operacional.

Asistencë për dokumentacionet doganore

Ne sigurojmë që dërgesat tuaja të jenë në përputhje me të gjitha kërkesat rregullatore, duke lehtësuar tregtinë ndërkombëtare pa probleme.

Zgjidhje të shpejta, dërgesa të sigurta

Na kontaktoni për të marrë ofertën tuaj ekskluzive me Albatros. Transport pa probleme, i përshtatur vetëm për ju.

Merr ofertën tani dhe fillo bashkëpunimin me Ne!

Transport pa probleme, infrastrukturë e besueshme — rruga juaj drejt suksesit!

Pse të zgjedhni Albatros?

Në Albatros, ne ripërcaktojmë përvojën e logjistikës me një angazhim për përsosmëri që na veçon. Ja pse zgjedhja jonë është çelësi juaj për një transport të qetë dhe të besueshëm:

Ekspertiza dhe besueshmëria
Zgjidhje të personalizuara
Teknologjia e fundit
Shërbime gjithëpërfshirëse

Kontakti

Na kontaktoni sot për zgjidhje të përshtatura, shërbime të besueshme dhe mbështetje të pashembullt ndaj klientit. Udhëtimi juaj i pandërprerë i transportit fillon me një klik ose telefonatë të thjeshtë.

Adresa 1

Baza-Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km 5.

Telefon

+383 49 301 401

Telefon

+383 49 340 540

E-mail

info@albatros-itl.com

Adresa 2

Terminali Devolli Fushë Kosovë

Telefon

+383 49 654 600

Telefon

+383 49 221 600

E-mail

info@albatros-itl.com