Kompania

Rreth Nesh

Krijimi i Suksesit në Logjistikë dhe Transport

Ndërtimi i besimit, ofrimi i përsosmërisë, që nga viti 1995

Mirësevini në Kompaninë Albatros, ku ekselenca takohet me inovacionin në botën e zgjidhjeve logjistike dhe infrastrukturës. Me një histori të pasur që daton që nga themelimi ynë në 1995, ne kemi evoluar në një partner të besuar për klientët që kërkojnë shërbime të besueshme dhe gjithëpërfshirëse.

Eksperiencë dhe Inovacion

Me mbi 25 vjet përvojë, ne jemi mjeshtër të teknologjive dhe metodave më moderne në fushën tonë.

Shërbime të Përgjegjshme

Ne ofrojmë transport të plotë dhe të pjesshëm të ngarkesës, shërbime spedicioni, prodhim betoni dhe ndërtim rrugësh, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh.

Cilësi dhe Efikasitet në shërbime

Përdorimi i mjeteve dhe makinerive më të fundit garanton cilësi dhe efikasitet të lartë në çdo projekt.

Një trashëgimi besimi dhe inovacioni

Gjatë 25 viteve të fundit, ne jemi rritur me një flotë prej 24 kamionësh, duke na mundësuar të përballojmë kërkesa të ndryshme ngarkesash. Përkushtimi ynë për përsosmëri na ka shtyrë në arenën ndërkombëtare, ku ne menaxhojmë dhe organizojmë transportin e mallrave ndërmjet Evropës dhe Kosovës.

Besimi i fituar tek ne nga klientët tanë na ka lejuar të zgjerojmë shërbimet tona duke përfshirë transportin, duke u bërë një partner logjistik gjithëpërfshirës për bizneset në të gjithë sektorët.

Merr ofertën tani dhe fillo bashkëpunimin me Ne!

Transport pa probleme, infrastrukturë e besueshme — rruga juaj drejt suksesit!