Kontakti

Ju duhet ndihmë?

Ekipi ynë i përkushtuar është këtu për t'ju ndihmuar.

Na kontaktoni sot për zgjidhje të përshtatura, shërbime të besueshme dhe mbështetje të pashembullt ndaj klientit. Udhëtimi juaj i pandërprerë i transportit fillon me një klik ose telefonatë të thjeshtë.

Adresa 1

Baza-Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km 5.

Telefon

+383 49 301 401

Telefon

+383 49 340 540

E-mail

info@albatros-itl.com

Adresa 2

Terminali Devolli Fushë Kosovë

Telefon

+383 49 654 600

Telefon

+383 49 221 600

E-mail

info@albatros-itl.com

Shqipëri

Sali Butka, 1001 Tiranë, Shqipëri

Telefon

+355 68 602 7400

E-mail

info.al@albatros-itl.com

Kontakt Formular

Së bashku për të formuar bashkëpunim! Plotësoni formularin e kontaktit për të na dërguar pyetje, kërkesa për ofertë, ose për të biseduar rreth shërbimeve tona.